Szurka Kft.

Szurka Kft - Fény Dicsőség Szórakozás Boltja

A Szurka Kft. cégfilozófiája, hogy az általunk forgalmazott berendezések, paramétereik és esztétikai jellemzőik szempontjából is, tökéletesen illeszkedjenek az adott környezethez.

Játékgépek

Cégünk alapításától kezdve (1998 óta), fő tevékenységünk a játékgépekre irányult - forgalmazás, bérbeadás, szervizelés és alkatrész-kereskedelem.

Amikor azt mondjuk játékgép, mindenki a félkarú rablóra gondol, pedig a játékgépeknek több típusa is van. 
nyerőgépek (ezek azok, amikkel nyerni is lehet), a játékgépek (ide tartozik a flipper, videojátékok, egyéb játékok), a harmadik pedig az, amit szórakoztató játéknak nevezünk (biliárd, csocsó, rex, darts, póker és a zenegépek, melyek akár karaoke lejátszásra is alkalmasak).  A harmadik csoportba tartozó gépek kifejezetten azt a típusú kikapcsolódást segítik, amikor egy baráti társaságban közös játékkal töltjük el az időt.

Az említett gépeket eleinte főleg vendéglátóhelyek és szabadidős tevékenységet folytató klubok számára forgalmaztuk, de egyre nagyobb igényt tapasztalunk a saját lakásokban elhelyezhető játékok iránt, amire a gyártók a kialakult keresletnek megfelelően reagáltak, és már megjelentek a kifejezetten otthoni használatra tervezett játékok.

Cégünk 2013-ban kiegészítő termékekkel bővítette kínálatát, melynek köszönhetően a szórakozni vágyóknak és egyesületeknek biztosítunk serlegeket és érmeket, a versenyzők terjesítményének elismerése képpen.

Környezetbarát világítástechnika

Számunkra fontos, hogy mindig szem előtt tartsuk ügyfeleink változó igényeit, így cégünk 2014-ben megkezdte egy teljesen új termékkör forgalmazását. A környezettudatosság rohamszerű terjedésének köszönhetően környezetbarát LED termékekkel bővítettük kínálatunkat, így ügyfeleinknek lehetőségük nyílik kifogástalan minőségű világítástechnikai termékek vásárlására, kedvező áron. Szakképzett munkatársainknak köszönhetően mindig találunk megoldást a világítás korszerűsítésére, és ezzel egyidejűleg a rezsi csökkentésére.


Szolgáltatások

Biliárd dákó javítás

850 /darab

Elhasznált, törött dákóvég és bőr cseréje.


Fizetési lehetőségek

bankkártya
készpénz

Elfogadott valuták

HUF

Parkolási lehetőségek

utcán(ingyenes)

Térkép / útvonal

Nyitvatartás

Hétfő: 08:30 - 16:30
Kedd: 08:30 - 16:30
Szerda: 08:30 - 16:30
Csütörtök: 08:30 - 16:30
Péntek: 08:30 - 16:30
Szombat: 08:30 - 12:30
Vasárnap: zárva

Telephely adatai

Telephely neve: Szurka Kft - Fény Dicsőség Szórakozás Boltja
Telephely típusa: üzlet - szerviz
Cím: 3528 Miskolc Kisfaludy Károly utca 70
Telefon: 06-46-380-195
06-46-755-718
Telephely weblap: http://www.szurka.hu
Email: megrendeles@szurka.hu

Képek